Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er med klinisk afprøvede resultater designet til at genopbygge og forbedre hudens fugtighed og vitalitet med forbedret elasticitet og glød til følge. En kvindes alder lader sig ofte afsløre på hænder og hals, men med Skinbooster kan du lave en retouchering af de fine rynker.

Behandlingsområder:

1. Ansigtet

2. Læber

3. Hals

4. Brystkasse

5. Hænder

Effekten af Skinbooster og hvilke bivirkninger, der kan forekomme.

Retouchering og hudforyngelse.

Skinbooster er med klinisk afprøvede resultater designet til at genopbygge og forbedre hudens fugtighed og vitalitet med forbedret elasticitet og glød til følge. En kvindes alder lader sig ofte afsløre på hænder og hals, men med Skinbooster kan du lave en retouchering af de fine rynker.

  • Foryngelse af ældet og solskadet hud.
  • Mindsker ar og følger efter acne.
  • Vitalisere yngre og ældre hud.
  • Fylde til områder med tynd hud.

Hyppige bivirkninger:

Forbigående bivirkninger som lidt hævelse og blå mærker kan forekomme, og enkelte kan får et forbigående bumselignende udslæt. Disse bivirkninger forsvinder i løbet af få dage til få uger uden mén.

Sjældne bivirkninger:

Infektion ses sjældent, men ses varme, hævelse og rødme skal klinikken kontaktes. Langvarige bindevævsknuder under og i selve huden er uhyre sjældne. Ved forekomst af ujævnheder, forsvinder disse helt i takt med at filleren absorberes. Sjælden overfyldning af rynken kan korrigeres. Herpes, forkølelsessår kan reaktiveres.

Yderst sjældne bivirkninger:

Yderst sjældent i 1 ud af 10.000 kan en nerve eller et blodkar blive påvirket med føleforstyrrelser eller en blodprop til følge.

Information om behandlingen.

Information og samtykke erklæring:

Ved forundersøgelsen som er gratis gennemgås de behandlingsmæssige muligheder med en uddybende information. Spørgsmål besvares og en bisidder er velkommen. Der skal efter sundhedsstyrelsens retningslinier gå mindst 48 timer fra en forundersøgelse til en behandling. Samtykkeerklæringen skal underskrives mindst 48 timer før en behandling kan foretages.

Forholdsregler før behandling:

Undgå medicin, der indeholder; Acetylsalisylsyre dvs. Kodimagnyl, Albyl, Hjertemagnyl, Idotyl samt naturmedicin såsom: Ingefær, Gingo Biloba, Hvidløgspiller eller præparater med Fiskeolie (f.eks Pikasol, Torskelevertran).
Det er ok at tage: Panodil, Pinex, Paracetamol.

På behandlingsdagen:

Undgå indtagelse af alkohol.
Undgå brug af makeup og cremer.
Behandlingen foregår på en operationsstue, under sterile forhold.
Når du møder desinficeres området der skal behandles, og der påføres en lokalbedøvende creme med virkning efter 20 minutter.
Skinbooster indeholdende lokalbedøvelse injiceres med en meget tynd nål i de øverste lag af huden.
Selve behandlingen tager ca. 15-20 minutter.

Efter behandlingen:

Bedøvelsen vare ca. 1-1 1/2 time. Der kan efterfølgende være lidt hævelse, og der kan opstå blå mærker. Undgå at berøre området i op til 6 timer, herefter kan der vaskes med vand og sæbe og en evt. let make up er tilladt. Det behandlede område skal masseres morgen og aften i 4 uger, som du vejledes om efter behandlingen.

Undgå laser eller pilling i ca. 2 uger efter proceduren.

Det anbefales at nedsætte forbruget af røg og alkohol i 1 – 2 uger efter proceduren. Optræder der udbrud af forkølelsessår skal der behandles med Zovir salve, som fås som håndkøbsmedicin.

Solbadning, Solarium og Sauna frarådes før en evt. hævelse er helt forsvundet.

Efterkontrol og efterfølgende behandling:

For at opnå det ønskede resultat anbefaler vi at Skinbooster behandlingen gentages.

Behandlingsinterval: 3 behandlinger med 4-8 ugers interval.
Herefter med 4-6 måneders interval.
Efterkontrol efter aftale.

Du er altid velkommen til at kontakte klinikken via
Mail: info@rebornage.dk
For yderligere information.
Toftelunden 1B
3790 Hasle

Oplysninger om Skinbooster.

Skinbooster (Restylane) er en ikke permanent filler som består af 2% Hyaluronsyre og 98% vand.
Den anvendes til at retouchere samt give fylde og hydrering til hudens overfladiske lag.
Hyaluronsyre findes naturligt i den menneskelige krop som et sukkerstof. Dets evne til at trække vand til sig udnyttes, når vi injicere Restylane, idet det behandlede området bliver mere væskefyldt eller sagt med andre ord -fyldt ud, idet huden tilføres ny og frisk hyaluronsyre.

Behandlingen er ikke permanent, og alt efter område og mimik varierer holdbarheden fra 3-12 mdr., Læber 3-6mdr. Gentagen påfyldning vil forlænge varigheden.

Restylane nedbrydes med tiden til vand og kuldioxid.