Vores vision & mål

Vores vision er ‘at genskabe en mere frisk udgave af dig selv’.

Vi gør dette gennem rynkebehandlinger som skaber hudforyngelse på en måde som tilfredsstiller den enkeltes behov i et fagligt og tillidsfuldt miljø. Vi lytter til dine forventninger og tilbyder dig en grundig vejledning, behandling og opfølgning.

I Rebornage sætter vi etik særdeles højt så diskretion samt ærlighed er essentielle parametre. Tilmed tilbyder vi kun at behandle klienter, hvor vi er sikre på, at deres forventninger står mål med de opnåelige resultater.

Om klinikken

Rebornage er den eneste klinik på Bornholm som tilbyder kosmetiske behandlinger, herunder: kosmetisk øjenlågskirurgi, ikke-permanent filler (Restylane) og Botox behandlinger. Vi ligger under samme tag som Øjenklinikken Bornholm og deler klinikfællesskab og operationsstue sammen. Det er her Filippa tager dig igennem forundersøgelsen og vejleder om hvilke behandlinger som passer dig bedst – det er vigtigt at du bliver tilfreds, for kun derigennem kan vi være tilfredse.

Vi samarbejder med specialklinikker i København og holder os ajour med udviklingen gennem kurser og kongresser, hvoraf den seneste var verdens kongressen i Monaco for æstetisk medicin.

Siden introduktionen af ikke-permanent Filler i 1996 er der udført flere millioner behandlinger, flest ikke overraskende i USA, og Danmark følger efter med en vækst på 3-4 procent om året. Ligesom i København hvor kosmetiske behandlinger er begyndt at blive mere almindeligt og accepteret, ser vi også i Øjenklinikken Bornholm en stigenede efterspørgsel på Filler og Botox, derfor så vi det nærliggende at udvide behandlingsmulighederne i en grad som passer til øen.

Vi bruger kun veldokumenterede og gennemprøvede produkter som Restylane og Botox, der er enestående til dæmpning af voldsom muskelaktivitet f.eks ved bekymringsrynken. Behandlingerne kan gives hver for sig, men kombineres ofte for at opnå et optimalt resultat.

Udover de kosmetiske behandlinger har vi valgt at føre hudplejeserien Beauté Pacifique, da serien virker ærlig og er dansk produceret i Hadsund. Serien er udviklet i samarbejde med hudlæger til medicinske formål, og som det sidste skud på stammen har Beauté Pacifique udviklet en Clinical serie til special klinikker med et ekstra boost af A-vitamin syre som Anti-Aging Fighter.

Personerne bag Rebornage

Rebornage består af Jakob og Filippa Friis.

Jakob Friis er Øjelæge og Kirurg med mange års erfaring og grundighed indenfor det kirurgiske område. Han har taget adskillige kurser både i udlandet og Danmark, samt følger med i tendenser og videnskabelig udvikling indenfor den Ophtalmologiske som æstetiske verden. Dette skaber rammerne for vores professionelle behandling og din sikkerhed.

Filippa Friis er specialuddannet sygeplejerske. Hun har mange års erfaring indenfor ophtalmologien bla. som operationssygeplejerske, og det er hende du møder til forundersøgelsen til ikke-permanent Filler og Botox behandling under supervision. Vi er som privat kosmetisk klinik registreret hos Sundhedsstyrelsen, til at kunne foretage behandling med Filler og Botox samt kosmetisk kirurgi.