Vores vision & mål

Vores vision er ‘at genskabe en mere frisk udgave af dig selv’.

Vi gør dette gennem rynkebehandlinger, som skaber hudforyngelse på en måde som tilfredsstiller den enkeltes behov i et fagligt og tillidsfuldt miljø. Vi lytter til dine forventninger og tilbyder dig en grundig vejledning, behandling og opfølgning.

I rebornage er etik, ærlighed og diskretion essentielle parametre, som sammen med vores høje professionelle niveau sætter standarden for os.   Hos os kan du som klient være sikker på en professionel sparring i forhold til dine forventninger og de realistisk opnåelige resultater.

Om klinikken

rebornage har klinik i Hasle på Bornholm og i Dragør 15 kilometer fra Københavns centrum.

Vi tilbyder en bred vifte af kosmetiske behandlinger, herunder kosmetisk øjenlågskirurgi, ikke-permanent filler (Restylane) og Botox behandlinger.

I Hasle ligger vi under samme tag som Øjenklinikken Bornholm på Toftelunden 1B, hvor vi deler klinikfællesskab og operationsstue.  Det er her Filippa tager dig igennem forundersøgelsen og vejleder om, hvilke behandlinger som passer dig bedst.  Det er vigtigt at du bliver tilfreds, for kun der igennem kan vi være tilfredse.

I Dragør er adressen Badstuevælen 4, 2791 Dragør, sammen med CARE FOR YOU.

Siden introduktionen af ikke-permanent filler i 1996 er der udført flere millioner behandlinger, flest ikke overraskende i USA, og Danmark følger efter med en vækst på 3-4 procent om året.

Vi bruger kun veldokumenterede og gennemprøvede produkter som Restylane og Botox, der er enestående til dæmpning af voldsom muskelaktivitet f.eks ved bekymringsrynken. Behandlingerne kan gives hver for sig, men kombineres ofte for at opnå et optimalt resultat.

Udover de kosmetiske behandlinger har vi valgt at føre hudplejeserien Beauté Pacifique, da serien virker ærlig og er dansk produceret i Hadsund. Serien er udviklet i samarbejde med hudlæger til medicinske formål, og som det sidste skud på stammen har Beauté Pacifique udviklet en Clinical serie til specialklinikker med et ekstra boost af A-vitamin syre som Anti-Aging Fighter.

Personerne bag Rebornage

rebornage består af Jakob og Filippa Friis.

Jakob Friis er speciallæge (oftalmologi) og kirurg med mange års erfaring og grundighed indenfor det kirurgiske område. Han har taget adskillige kurser både i udlandet og Danmark, samt følger med i tendenser og videnskabelig udvikling indenfor såvel den oftalmologiske verden som den æstetiske.  Dette skaber rammerne for vores professionelle behandling og din sikkerhed.

Filippa Friis er specialuddannet sygeplejerske. Hun har mange års erfaring indenfor oftamologien som blandt andet operationssygeplejerske.  Det er Filippa, du møder til forundersøgelsen til ikke-permanent filler og Botox behandling.

Vi er som privat kosmetisk klinik registreret hos Sundhedsstyrelsen til at kunne foretage behandling med filler og Botox samt kosmetisk kirurgi.